iDEAL;

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je hoeft je hier verder niet voor aan te melden. Bij het afrekenen kun je kiezen voor iDEAL. Nadat je deze optie hebt aangevinkt word je gevraagd je bank te selecteren. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je word door de bank om een aantal gegevens gevraagd en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voor je gereed gemaakt voor verzending.

Mistercash;

Met Mistercash kun je vanuit Belgi├ź vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen bij CADBandit. Zodra wij het te betalen bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voor je gereed gemaakt voor verzending.

Bankoverschrijving;

Bij het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Als je deze keuze aanvinkt, krijgt je een overzicht van het te betalen bedrag te zien en ontvang je een e-mail met de bestelgegevens en onze bankgegevens. Je kunt dan zelf in je eigen tijd de bankoverschrijving doen. Houd er wel rekening mee dat een bank overboeking 2 dagen kan duren. Zodra wij de betaling hebben ontvangen maken wij je bestelling gereed voor verzending.